Dankbaar over 2016, vol verwachting uitzien naar 2017

DSC_7672De Country Trail Band wenst u een mooi 2017 met goede gezondheid, geluk en vele andere zegeningen.
Als band kijken we met dankbaarheid terug op 2016. Aan het begin van het jaar brachten we de CD ‘Daar ruist langs de wolken’ uit met 28 instrumentale uitvoeringen van bekende nummers uit vooral de bundel van Johannes de Heer.  In de zomer volgde het album ‘Twee werelden, één hart’, samen met onze Zuid-Afrikaanse vriend Piet Smit. In september kwam hij over voor een tour met gezamenlijke concerten in Nederland en België. Daar kwamen vele mooie reacties op.
Er is sprake van dat Piet in het najaar van 2017 weer naar ons land komt voor een korte solotournee met wellicht wel een gezamenlijk concert.

In oktober deden we een aantal concerten samen met Tim Hermsen. Verschillende leden van de band – en vooral onze geluidsman Wouter – hadden een aandeel in Tims tweede CD ‘You are my all’. We hebben weer genoten van Tims grote muzikale talent.
We noemen hier een aantal bijzondere ontwikkelingen in 2016, maar eigenlijk waren alle optredens speciaal. We kwamen bij oude vrienden bij wie we vrijwel jaarlijks te gast zijn, maar maakten ook nieuwe vrienden op plaatsen waar we nog niet eerder hebben opgetreden. We zijn dankbaar om te zien hoe de Heer ons nog steeds wil gebruiken in Zijn dienst.
We zijn ook dankbaar voor de steun van onze gezinnen in het afgelopen jaar.

Vanuit die dankbaarheid kijken we vol verwachting uit naar wat het jaar 2017 gaat brengen.
De agenda is al weer aardig gevuld, maar als u een concert of dienst wilt organiseren, bel of mail dan gerust met Hans, die de afspraken voor onze optredens maakt.
In het voorjaar van 2017 hopen we een nieuw album uit brengen. We hebben een traditie om Engelstalige en Nederlandstalige Cd’s af te wisselen. Het is nu tijd voor een Engelstalig album. Dit keer met veel eigen werk met een western swing tintje.
In de afgelopen jaren hebben we albums met soms heel indringende liedjes uitgebracht. Die horen er zeker bij, maar op de nieuwe CD willen we vooral ook een blij, vlot geluid laten horen. Het evangelie is immers een blijde boodschap. Die willen we laten horen in een wereld die steeds meer in verwarring is. God biedt ons Zijn liefde aan en verlossing van zonde door de Here Jezus. Dat geweldige nieuws uitdragen is en blijft onze drijfveer.

Met de verkoop van onze Cd’s blijven we via Stichting De Ondergrondse Kerk het Stephen Centre in Nigeria steunen. Daar worden kinderen opgevangen die door het geweld in dat land wees geworden zijn. Zij krijgen onderdak, voedsel, scholing en vooral liefde en aandacht. Een mooi doel dat we graag ondersteunen.

We wensen u een zegenrijk 2017 en hopen u bij een van onze concerten te mogen ontmoeten!