UNIEKE THANKFUL VOICES TOUR

In september, oktober en november a.s. heeft Events for Christ zes concerten georganiseerd met de Country Trail Band, de vocal group Chapter4 en zanger Leen Koster.

Thankful Voices tour

Met dit unieke initiatief zet Events for Christ een moedige stap vooruit in een tijd waarin nog maar weinig wordt georganiseerd. Die moed wordt nog niet voldoende beloond, want het aantal aanmeldingen voor de tour kan beter.

We doen een warme oproep aan muziekliefhebbers om naar een van de avonden te gaan. Ze zullen er geen spijt van krijgen want het programma is zeer gevarieerd. Chapter4 is een vrij nieuwe vocal group, maar de vier zangers hebben allemaal hun vocale sporen ruimschoots verdiend. Zij zingen in de stijl van beroemde groepen zoals de Gaither Vocal Band, maar wel met eigen vocal popgeluid. Leen Koster is een zanger die prachtige liedjes schrijft die uit het leven zijn gegrepen.  Zijn stem doet vaak denken aan die van Marco Borsato. De Country Trail Band is al meer dan drie decennia een begrip in gospel minnend Nederland met een mix van Engelstalige en Nederlandstalige liedjes.

Thankful voices is de naam van de tour. Een goed gekozen naam, want we zijn dankbaar dat we onze stemmen weer mogen laten horen. Vanaf 24 september komen we in Winschoten, Veenendaal, Zwolle, Alphen aan den Rijn, Barendrecht en Bunschoten-Spakenburg. Op de website https://www.eventsforchrist.nl/event/thankful-voices-tour  vindt u alle data en informatie. Daar kunt u ook uw kaarten voor de concerten bestellen. Voor deze concerten gelden de coronaregels van de overheid: een bewijs dat u gevaccineerd bent, al corona heeft gehad of recent bent getest. Over die regels is maatschappelijk veel te doen, maar Events for Christ moet zich nu eenmaal hieraan houden. Alle artiesten hopen dat u dit bijzondere initiatief wilt ondersteunen en dat we u tijdens een van de concerten mogen verwelkomen.

Getagd met , , ,