Thankful Voices tour naar Veenendaal en Zwolle

Volgend weekend hopen we met de Country Trail Band, zanger Leen Koster en vocal groep Chapter4 naar Veenendaal en Zwolle te komen. Op vrijdag 8 oktober a.s. is een concert gepland in De Basiliek in Veenendaal en zaterdag 9 oktober in de Stinskerk in Zwolle. Aanvangstijd is voor beide concerten 20.00 uur.
De concerten maken deel uit van de Thankful Voices tour. Letterlijk vertaald: dankbare stemmen.
We zijn dankbaar om weer te mogen gaan zingen in het land en bovenal dankbaar om te mogen zingen over Gods liefde.

Thankful Voices tour
Het programma is heel gevarieerd. De stijl van Chapter4 is moderne close harmony zang. De vier zangers hebben allemaal veel ervaring opgedaan in musicals, kerken, koren en gospelgroepen.
Leen Koster is predikant en zanger. Hij zingt mooie, eigen Nederlandstalige liedjes, maar ook traditionele gospels zoals Elvis dat deed.
De Country Trail Band zorgt voor een duidelijk countrygeluid. De band zal een paar nummers doen van het nieuwe album Parels, maar omdat zangeres Astrid Langeland erbij is, zeker ook een paar songs die haar specialiteit zijn: country gospelballads.
Alle verdere informatie, zoals hoe u kaarten voor deze concerten kunt bestellen, vindt u op de website www.eventsforchrist.nl/event/thankful-voices-tour