Country Trail Band op verzamel-CD: ‘Het beste van gospel.nl 2021’

De Country Trail Band is met de titelsong van haar nieuwe album ‘Parels’ vertegenwoordigd op de CD ‘Het beste van gospel.nl 2021’. Dit verzamelalbum, met 19 tracks van bekende Nederlandse gospelartiesten, is een initiatief van gospel.nl, de grootste christelijke webwinkel van Nederland.

Het doel van deze compilatie CD is de Nederlandse gospelmuziek zo breed mogelijk te promoten. De CD wordt dit jaar gratis weggegeven tijdens verschillende acties. Op dit moment krijgt iedereen die op de site gospel.nl voor minstens 50 euro aan CD’s bestelt, een gratis exemplaar van ‘Het beste van gospel.nl 2021’.

Op het album staan tracks van bekende artiesten als Sela, Reyer, Joke Buis, Elly & Rikkert en Pearl Jozefzoon.  De Country Trail Band is trots om als gospelveteranen een plaatsje te hebben op deze verzamelaar. Gospel.nl richt zich met deze actie primair op mensen die CD’s kopen, maar denkt dat het album ook een positief effect zal hebben op streams van Spotify and downloads via i-Tunes. Gospelliefhebbers zullen namelijk via de CD wellicht op zoek gaan naar meer muziek van artiesten die zij nog niet zo goed kenden. Meer informatie is te vinden op de website gospel.nl