Nieuwjaarsboodschap Country Trail Band 2021

De Country Trail Band wenst u veel zegen en vooral goede gezondheid in 2021.
Voor iedereen is 2020 een bijzonder jaar geweest met veel aanpassingen. Dat geldt ook voor ons als band. Na 1 maart werden alle concerten en diensten geannuleerd. In de zomer hebben we nog een paar kleinschalige optredens gedaan en daarna kwam de tweede lockdown. We hebben alleen in december in Rotterdam nog gespeeld voor een kleine groep mensen. Zowel zij als wij hebben daarvan genoten. We beseften hoezeer we het contact met u in het land hebben gemist.

Tijdens de eerste lockdown hebben we af en toe een liedje of een korte meditatie van Hans op Facebook gezet. We zagen dat daar veel respons op kwam. Dat heeft ons het idee gebracht om ter gelegenheid van ons 35-jarig jubileum een videoconcert te organiseren. In augustus hebben we dit concert opgenomen en later is het eerste deel door ons platenlabel Living Water Music op YouTube gezet. Binnenkort volgt deel 2. Heel blij waren we dat Family7 vier specials van bijna een half uur van het concert uitzond en ze ook herhaalde.

Om meer met video te kunnen doen, hebben we zelf drie camera’s aangeschaft. Als eerste project hebben we in huiskamersfeer een kerstspecial opgenomen en YouTube gezet. Die is ook door Family7 uitgezonden. Ook zijn er liedjes gebruikt in een door dominee Paul Prijt samengesteld videoconcert. Daarnaast hebben we samen met de Moorvalley Vocal Band nog een kerstconcert op video opgenomen voor Events4Christ. Zo hebben wij ondanks het gemis van de optredens in het land toch onze muziek kunnen delen met duizenden mensen en daar zijn we dankbaar voor.

We zullen doorgaan met video’s opnemen. Zo willen we jaarlijks een paar korte specials gaan maken met bevriende zangers en muzikanten als gast. Maar eerst staat voor januari 2021 de release gepland van onze nieuwe CD ‘Parels’. Er staan maar liefst 18 nieuwe Nederlandstalige liedjes op. Ze zijn ‘uit het leven gegrepen’. We hebben veel tijd gestoken in de voorbereidingen en daardoor is ‘Parels’ volgens ons een van de mooiste CD’s die we in de afgelopen jaren hebben gemaakt. Het oordeel is natuurlijk straks aan u. We komen binnenkort met een bericht hoe u de CD kunt bestellen.

We hopen dat door de komende vaccinaties het coronavirus kan worden teruggedrongen en dat er weer mogelijkheden komen voor concerten en diensten. We zien dat iedereen afwacht. Via de telefoon en mailbox van onze manager Hans Steeds is het stil. We hopen dat u hem weet te vinden zodra het weer kan. Zijn e-mailadres is manager@countrytrailband.org en zijn telefoonnummer is 06 52 435 156.

We gaan vol enthousiasme, hoop en vertrouwen het nieuwe jaar in. We hebben dan ook een geweldige boodschap die we met u mogen delen: dat God van u houdt en dat uw leven bij Hem is geborgen als u Hem aanvaardt. Heel graag hopelijk snel tot ziens in het land.

Hartelijke groet,
Country Trail Band

Getagd met ,