Kerstspecial

In deze decemberperiode zouden we met de Country Trail Band normaal gesproken uitkijken een serie kerstconcerten. In mooi versierde kerkzalen die prachtige kerstliederen zingen en spelen. Dit jaar is het door de coronamaatregelen allemaal anders. Toch wilden wij die geweldige boodschap van het wonder van het kerstfeest bij u brengen:
Klik hier om naar deze gratis te bekijken kerstspecial te gaan: https://www.youtube.com/watch?v=sU-DSG88gZQ&feature=youtu.be

Daarom hebben we in een kleine, akoestische bezetting vier Nederlandstalige en vier Engelstalige kerstliederen op video opgenomen. Het zijn Komt allen tezamen, In oude tijd te Bethlehem, Nu zijt wellekome en Stille nacht, New Star shining, Mary did you know, Go tell it on the Mountains en eigen lied, Christmas all year. Onze bassist Hans deelt ook een korte meditatie in deze kerstspecial, die een ongeveer half uur duurt.

Klik hier om naar deze gratis te bekijken kerstspecial te gaan: https://www.youtube.com/watch?v=sU-DSG88gZQ&feature=youtu.be

U ziet en hoort de Country Trail Band zoals u van ons gewend bent: eenvoudig en puur, spelend recht vanuit het hart en – ook na 35 jaar – met veel passie. God houdt zo veel van ons dat Hij Zijn Zoon naar de aarde stuurde om mensen te verlossen van zonde: dat nieuws willen we blijven uitdragen zo lang we kunnen. Wij hopen dat u met plezier naar onze kerstspecial zult kijken en luisteren. We wensen u en uw dierbaren een heel gezegend Kerstfeest toe. Hopelijk mogen wij u volgend jaar weer ergens in het land ontmoeten.