Eerste deel TV-special 35 jaar Country Trail Band bij Family7

Op zaterdag 14 november zendt Family7 ’s avonds van 19.00 tot 19.30 uur de eerste van vier specials uit over het 35-jarig jubileum van de Country Trail Band. Het programma wordt herhaald op dinsdag 17 november van 20.00 uur tot 20.30 uur. U kunt hier alvast de clip van het lied bekijken.
Wilt u de hele special zien, kijk dan zaterdag- of dinsdagavond naar Family 7..

In de eerste aflevering zingt Astrid Langeland het lied Coat of many colors van Dolly Parton. Dolly is nu een superster en gefortuneerd zakenvrouw. Dit lied gaat over haar vroege jeugd in een groot gezin dat leefde in een hutje in Tennessee. Toen ze naar school moest, had haar moeder geen geld om een jas voor haar te kopen en maakte daarom voor Dolly een jas uit een doos met lappen die ze hadden gekregen. Haar moeder vertelde haar daarbij het verhaal van de bontgekleurde mantel van Jozef uit het Bijbelverhaal Genesis 37. Supertrots ging Dolly met die jas naar school om vervolgens uitgelachen te worden door de andere kinderen. Dolly begreep het niet en vertelde het verhaal dat ze gehoord had van haar moeder. Dit lied is een van de absolute parels van de country music en het past Astrid als een bontgekleurde jas.

Getagd met ,