Optreden Country Trail Band in Franeker op 15 maart 2020 afgelast

20190517 CTB klein formaat_6Het optreden van de Country Trail Band tijdens de kerkdienst in de Baptistengemeente Maranatha in Franeker aanstaande zondag 15 maart 2020 is afgelast in het kader van de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

In goed overleg met de band heeft de gemeente hiertoe besloten. Zeker gezien alle maatregelen die momenteel in heel Nederland worden genomen, is dit een logische en verstandige beslissing. De gezondheid en veiligheid van de bezoekers van de dienst en de medewerkers gaat voor alles.

Als Country Trail Band komen we al jaren met veel plezier in deze gemeente en kennen inmiddels veel bezoekers. Het is jammer dat we hen aanstaande zondag niet zullen ontmoeten. Maar we vertrouwen erop dat er een nieuwe datum voor de dienst wordt afgesproken wanneer dat uit gezondheidsoverwegingen weer verantwoord is. We zullen dan graag weer naar Franeker gaan en dat uiteraard melden op onze website en via de sociale media. We bidden en hopen dat dit virus snel onder controle zal zijn en dat het leven spoedig weer zijn normale loop mag hebben.