NIEUWJAARSBOODSCHAP 2018

ctb-2018-collageBeste muziekvrienden,

Een gezegend 2018 met goede gezondheid en geluk voor jullie en allen die je dierbaar zijn: dat wensen wij jullie als Country Trail Band van harte toe. Als band kijken wij met vertrouwen uit naar wat het nieuwe jaar zal brengen en we kijken met dankbaarheid terug op 2017.

Dankbaar
We zijn dankbaar voor de mooie diensten en concerten die we mochten verzorgen op vele verschillende plaatsen in het land en ook in België! Het is geweldig om te ervaren dat onze eenvoudige en enthousiaste manier om met muziek het evangelie te brengen ook meer dan 30 jaar na onze start in 1985 nog steeds mensen aanspreekt.

Veel bemoediging nodig
Ons enthousiasme is na al die jaren niet afgezwakt. We hebben niet een houding van ‘we hebben het allemaal wel gezien’. Integendeel, al die jaren onderweg, de vele gesprekken die we mochten voeren en de levenservaring die we opdeden, hebben ons geholpen beter te begrijpen wat er onder de mensen leeft. Er is veel bemoediging nodig, ook in de kerken. Als wij met onze liedjes mensen mogen bemoedigen, dan zijn we daar heel dankbaar voor. Zolang het kan en zolang wij voelen dat God een taak voor ons geeft, gaan we door!

Giften voor onze projecten
In 2017 brachten wij ons Engelstalige album ‘Straight into the heart’ uit met verschillende liedjes in western swingstijl. Wim maakte dit jaar nog het kerstalbum ‘The Christmas gift’. Zoals altijd gaat de opbrengst van de verkoop van de Cd’s tijdens optredens naar sponsorprojecten. We mochten aan het eind van het jaar mooie giften overmaken naar onze huidige twee projecten. Dit zijn een opvanghuis voor weeskinderen in Jos, Nigeria gesteund door SDOK (Stichting De Ondergrondse Kerk) en de stichting BiY in Zuid-Afrika waarbij Leon, de zoon van onze vriend Piet Smit, wiskundelessen geeft en sportactiviteiten organiseert voor kansarme kinderen in Eersterus, Pretoria.

Niet alleen hoogtepunten
Het jaar 2017 kende niet alleen hoogtepunten. Er waren zorgen over Wims gezondheid. Na twee mislukte cardioversies om hartritmestoornissen tegen te gaan, kreeg hij begin oktober een licht herseninfarct, waarvan hij goed is hersteld. We zijn dankbaar dat hij toch alle concerten heeft meegedaan. Op het ogenblik gaat het redelijk goed met Wim en hij strekt zich uit naar verder herstel in 2018. Ruud kreeg in het najaar een auto-ongeluk. Hijzelf kwam gelukkig met de schrik vrij, maar zijn auto was total loss. Gelukkig is er inmiddels een andere auto waar ook het drumstel in past.

Nog ruimte in agenda
Voor 2018 staan er inmiddels weer de nodige concerten en diensten gepland (zie de agenda). Er is nog ruimte in de agenda, dus neem gerust contact op met Hans (klik hier om een e-mailbericht te sturen) of telefoon 06 52 43 51 56) als je de band wilt uitnodigen. Hij gaat begin dit jaar verhuizen van het stedelijke Zwijndrecht naar het landelijke Oud Gastel.
Ondertussen zijn Wim en Kees aan het werk om nieuwe liedjes te schrijven voor een Nederlandstalige CD die in de eerste helft van 2018 moet uitkomen.

Graag tot ziens in het nieuwe jaar
Wij hebben plannen genoeg voor het nieuwe jaar en we hopen dat de Heer die zal zegenen. We hopen je bij een of meerdere van onze optredens te mogen ontmoeten.
Hartelijke groet,
Country Trail Band