Wat gaan we in 2016 doen…

DSC_7649Alle leden van de Country Trail Band wensen u een gezegend 2016 met goede gezondheid en geluk voor u en allen die u dierbaar zijn.
Wij kijken met dankbaarheid terug op 2015, waarin we veel mensen tot zegen mochten zijn bij de concerten en diensten die we verzorgden.
We brachten de Nederlandstalige CD ‘Paradijsvogels’ uit. De band, Gideon en Wim waren genomineerd voor (seculiere) Nederlandse country awards!
We konden onze sponsorprojecten steunen met een mooi bedrag. Het was soms ook een bewogen jaar voor ons en onze gezinnen, maar we mochten Gods nabijheid daarin ervaren.

Nu staat 2016 voor de deur en dat belooft een druk jaar te worden voor de Country Trail Band. In februari komt er een album uit met instrumentale uitvoeringen van liederen uit de bundel van Johannes de Heer en andere geliefde oude gospels. Er doen diverse muzikale vrienden aan mee. Er komen maar liefst 28 nummers op deze CD. De solopartijen worden gespeeld op een keur van instrumenten: gitaren, dobro, steelgitaar, viool, piano, orgel, accordeon, panfluit, mondharmonica, banjo en autoharp.

Onze agenda voor het komend jaar is inmiddels al goed gevuld. We beginnen aanstaande zaterdag 9 januari bij onze zuiderburen in Pervijze en op zondag 17 januari hopen we weer in de VBG Bethel in Drachten te zijn. De complete agenda vindt u vindt u door hier te klikken…

Waar we het komend jaar ook naar uitkijken, is de tour die we in september gaan maken met de hier zo geliefde Zuid-Afrikaanse zanger Piet Smit. Er is een hele reeks concerten afgesproken en waarschijnlijk komen we wel in een plaats bij u in de buurt in Nederland of België. Er zijn ook plannen om met Piet een nieuwe CD te maken, die dan tijdens de tour beschikbaar zal zijn.

Ook gaan we voor Local Gospel Projects/Events for Christ in oktober weer een concerttour doen samen met de jonge zanger Tim Hermsen.

Onze geluidsman Wouter kijkt om nog een reden uit naar de concerten in 2016, want we hebben eind 2015 een volledig nieuw geluidssysteem aangeschaft. Het is aanzienlijk moderner en krachtiger dan de installatie die we al jaren hadden. Het nieuwe systeem zal een positieve invloed hebben op de geluidskwaliteit, waarbij Wouter en wij overigens strak blijven vasthouden aan de nadruk op een aangenaam volume waarbij iedereen zich prettig voelt.

Wij gaan er in 2016 vol enthousiasme tegenaan. Wij doen ons best maar we beseffen heel goed dat we volledig afhankelijk zijn van de zegen van de Heer. Wij willen zingen en spelen in Zijn dienst en zo lang Hij een muzikale bediening voor ons heeft, willen we gaan waar Hij ons leidt. In een wereld vol onzekerheid en narigheid is het prachtig om mensen te mogen bemoedigen door hen te vertellen over Gods liefde. We hopen u in 2016 bij een van de concerten of diensten te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet,

Country Trail Band