COUNTRY TRAIL BAND PRESENTEERT NIEUWE CD IN VASTE BURCHT OP 24 SEPTEMBER 2022

De Country Trail Band zal haar nieuwe CD Faithful and True presenteren tijdens een speciaal concert op zaterdag 24 september 2022 in de Vaste Burcht aan de Van Swietenlaan 1 in Rotterdam. Iedereen is van harte welkom tijdens dit concert dat begint om 19.30 uur.

ctb 2022

De band heeft al meer dan 30 jaar een warme band met Kees en Leny Kruijf. Jaarlijks speelt de groep op evenementen die zij en hun team organiseren. Vroeger op het Binnenwegplein, en tijdens de tentcampagnes op het Zuidplein, en nu geregeld in De Vaste Burcht.

Het concert op zaterdag 24 september zal de echte countryliefhebbers zeker aanspreken, want de nieuwe CD bevat maar liefst 22 Amerikaanse countrysongs. Met dit album gaat de Country Trail Band weer eens helemaal terug naar haar wortels. Ruim 37 jaar geleden startte de band met Engelstalige countrymuziek. In de loop der jaren heeft de groep ook veel Nederlandstalige liedjes opgenomen.

Maar nu dus weer eens een echt countryalbum. Deze CD onderstreept de kracht van countrymuziek, die vooral zit in de prachtige verhalen die in countrysongs worden verteld. Natuurlijk speelt de band op 24 september in Rotterdam veel nummers van het nieuwe album. Er zitten pure gospelsongs bij, maar ook liedjes over geloof in de dagelijkse praktijk van het leven. Bij elk lied wordt een passend beeld geprojecteerd met ook de Engelse tekst van het refrein en de Nederlandse vertaling daarvan.

Voor wie van country houdt of er nader mee wil kennismaken, is deze avond echt een aanrader. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is geheel gratis. Wel is er een collecte voor de onkosten.

Getagd met , , ,