ZINGEN AAN ZEE IN STRANDDIENST

Op zondag 3 juli 2022, verzorgen we met de Country Trail Band de muziek van een stranddienst op het pleintje bij paviljoen Beach Line aan de strandopgang bij de Rechtestraat in Hoek van Holland. De dienst begint om 10.00 uur en we beginnen te spelen om 09.45 uur.

De dienst wordt geleid door onze plaatselijke voorganger van de Protestantse Gemeente, dominee Dirk van Duijvenbode. Het is niet een echte traditionele kerkdienst, maar een dienst die laagdrempelig is en bedoeld voor iedereen. Voor geregelde kerkgangers is het een uitgelezen mogelijkheid om eens buren, familie en vrienden mee te nemen die normaal gesproken niet of nauwelijks in de kerk komen. Er is zeker aandacht voor de Bijbel, gebed en meditatie, maar het accent ligt op samen zingen.

De Country Trail Band speelt allemaal bekende liederen die zowel in reformatorische als evangelische kerken worden gezongen. Er zijn liederen bij die de ouderen nog kennen van vroeger, maar ook nieuwere liederen. Er worden liederenbladen met alle teksten uitgedeeld, zodat iedereen kan meezingen.

Iedereen is welkom bij deze stranddienst. De toegang is vrij. Wel zal er een collecte worden gehouden voor de onkosten.
Het strandplein bij Beach Line is makkelijk bereikbaar te voet of per fiets. Er is een aantal stoelen beschikbaar op het plein, maar wie zelf makkelijk een stoel kan meenemen, wordt aangeraden dit te doen. Na afloop van de dienst, die ongeveer een uur duurt, is er koffie en thee.

De weersverwachting is goed, dus we hopen op zondagochtend 3 juli a.s. vanaf 09.45 uur weer veel mensen uit Hoek van Holland en andere plaatsen te mogen begroeten.