Country Trail Band geeft vier concerten met Tim Hermsen

Vorig jaar werkten ze voor het eerst samen. De ervaren Country Trail Band, die al veel jaren onderweg is, en de jonge zanger, pianist en songwriter Tim Hermsen. De klik was er onmiddellijk. Ze voelden bij elkaar de liefde voor God en voor de muziek. Het publiek in de zalen voelde het ook en genoot van de optredens. Daarom dit jaar wegens succes geprolongeerd. Tim Hermsen en de Country Trail Band geven  in oktober vier concerten verspreid door Nederland.

Tim Hermsen is een groot muzikaal talent. Hij werkt als dirigent van koren en arrangeur. Daarnaast schrijft hij prachtige songs die qua stijl een mengeling zijn van praise, black and southern gospel. Als de tour van start gaat, is zijn tweede CD uit. Die nam hij op in de studio van Wim en Wouter Pols van de Country Trail Band. Drummer Ruud van de Meeberg en violist Gideon van Buitenen van de band werkten ook mee aan het album. Zo kreeg de samenwerking een vervolg in de studio en nu dus weer op het toneel.

posterafb tour 2016De Country Trail Band is ontstaan in 1986 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de toonaangevende bands op het gebied van Christian country in Europa. De band heeft net een lange tournee achter de rug met de Zuid-Afrikaanse zanger Piet Smit. Speciaal voor die tour maakten ze samen een CD. Ook bracht de Country Trail Band dit jaar een CD uit met instrumentale versies van nummers uit de bundel van Johannes de Heer. Tijdens de concerten zal de band vooral haar countrykant laten horen, ook samen met Tim.

De data en locaties van de concerten zijn:

  • Vrijdag 21 oktober Tholen, de Oesterschelp, Lindhoutstrtaat 1a
  • Zaterdag 22 oktober Harderwijk, de Regenboog, Biezenplein 1
  • Vrijdag 28 oktober Zwolle, Stinskerk, Westenholterweg 19
  • Zaterdag 29 oktober Alphen aan den Rijn, het Kruispunt, van Nesstraat 1

Alle concert beginnen om 19.30 uur.

De entree is vrij. Wel wordt er een collecte gehouden om de kosten te kunnen dekken. Vooraf reserveren is niet noodzakelijk, maar kan wel via www.events4christ.nl. Ook zijn kaarten af te halen bij de christelijke boekwinkels in de concertplaatsen. De organisatie is handen van Stichting Local Gospel Projects i.s.m. Events4christ.