Country Trail Band op 26 juni 2021 in Bunschoten-Spakenburg

Op zaterdag 26 juni 2021 organiseert Events for Christ in het kader van de Grace Summer Nights een avond met de Country Trail Band. Het concert vindt plaats in De Genadebron, Molenstraat 23, in  Bunschoten-Spakenburg.

Een uniek aspect van deze avond is dat het concertbezoek te combineren is met een diner met een heerlijk 3-gangen menu voorafgaand aan het concert.
Omdat per 26 juni de coronamaatregelen verder zijn versoepeld, mogen er meer bezoekers komen. Daarom is het vanaf nu ook mogelijk om plaatsen voor het concert te reserveren zonder het diner vooraf.
Wie vooraf dineert, wordt verwacht om 18.30 uur. Het concert begint om 20.15 uur. Meer informatie, zoals over de samenstelling van het menu, is te vinden via de volgende link: https://www.eventsforchrist.nl/event/grace-summer-nights. Daar kunt u ook uw kaarten reserveren!
De Country Trail Band kijkt enorm uit naar dit concert in een sfeervolle ambiance. De groep zal een programma van afwisselend countrysongs en repertoire van het nieuwe Nederlandstalige album Parels brengen.

Getagd met , , , ,