Pasen met de Country Trail Band bij Family7

De christelijke TV-zender Family7 zendt tijdens het Paasweekend drie keer de muziekspecial Pasen met de Country Trail Band uit. Op zondag 4 april is het bijna een half uur durende programma ’s ochtends te zien om 09.00 uur. Op maandag 5 april wordt het twee maal uitgezonden: ’s ochtends vroeg om 06.30 uur en ’s middag om 14.00 uur.

In de special speelt de Country Trail Band zes bekende Paasliederen en verzorgt bassist Hans Steeds een korte meditatie. Het repertoire van de special is een mix van Engelstalige en Nederlandstalige Paasliederen, waarbij die laatste uit het Amerikaanse repertoire zijn vertaald.

Meer dan rijkdom‘ is een lied dat in Opwekking staat. Het is een vertaling van ‘Above all‘. ‘Daar is kracht in het bloed‘ staat in de bundel van Johannes de Heer en is een vertaling van de Amerikaanse gospel ‘There’s power in the blood‘. ‘In de hof‘ komt uit de bundel Glorieklokken. Het is een vertaling van het Amerikaanse lied ‘In the garden‘. ‘The old rugged cross’ is een van de bekendste Amerikaanse Paasliederen. ‘The Middle Man‘ is een lied dat de band aangereikt kreeg door de schrijver David Patillo toen de groep in 1995 in Nashville was. De special wordt afgesloten met ‘Omdat Hij leeft‘, een vertaling van het door Bill Gaither geschreven ‘Because He lives‘.

Family7 zit op veel plaatsen in Nederland op de kabel. U kunt ook kijken via een webstream en on demand. Informatie vindt u op de website family7.nl.

Voor wie dit weekend niet de TV-uitzendingen kan zien: de special blijft online staan via het online kanaal van het Living Water Music label van JQZ Muziekproducties via deze link.

Getagd met , ,