Alle video’s van Country Trail Band nu op YouTube te zien

Living Water Music, het label waarop de CD’s en DVD’s van de Country Trail Band zijn uitgebracht, is een eigen kanaal gestart op YouTube. Dit betekent dat alle videoclips van de twee DVD’s die de band heeft uitgebracht nu achter elkaar of afzonderlijk te bekijken zijn. Het videokanaal van Living Water Music is te bekijken door hier te klikken!

De uit 2004 stammende DVD ‘Breng dank’ was al geruime tijd niet meer verkrijgbaar. Er was geregeld nog vraag naar dit materiaal, dat dus nu vrij beschikbaar is via dit YouTube kanaal.
Ook de DSilverVD ‘Silver’, die in 2010 is gemaakt naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van de Country Trail Band, is inmiddels uitverkocht. De clips blijven gelukkig via het videokanaal van Living Water Music op YouTube beschikbaar voor wie ze wil zien.

Living Water Music is een label van JQZ Muziekproducties uit Kampen. Deze maatschappij is in Nederland toonaangevend op het gebied van koor- en orgelmuziek. Daarnaast brengt zij gospelmateriaal uit op het Living Water label, waaronder de albums van de Country Trail Band en het populaire werk van panfluitiste Noortje van Middelkoop.

Getagd met , , , , , , , ,