Country Trail Band kijkt uit naar concert in Rotterdam op zaterdag 11 maart

Voor de Country Trail Band is het altijd een feest om te mogen optreden in De Vaste Burcht aan de Van Swietenlaan 1 in Rotterdam. Aanstaande zaterdag 11 maart 2023  is het weer zover. Om 19.30 uur begint de band een concert waarin veel nummers van de nieuwe CD ‘Faithful en True’ zullen klinken. Daarnaast speelt de Country Trail Band een aantal bekende liederen over Pasen, die makkelijk kunnen worden meegezongen omdat de teksten worden geprojecteerd.
Country Trail Band
Voor het concert op zaterdagavond maakt zangeres Astrid Langeland ook weer eens de lange reis van Emmen naar Rotterdam. Natuurlijk komt haar man Marcel mee met zijn gitaar.
Iedereen is van harte welkom bij het concert. De toegang is vrij. Wel is er een collecte.