Nieuwjaarsboodschap 2022

Beste muziekvrienden,
Alle leden van de Country Trail Band wensen u een gezegend 2022 met goede gezondheid en geluk voor u en allen die u dierbaar zijn. Net als wij, hoopt u ongetwijfeld dat de lockdown spoedig ten einde zal zijn en dat het leven weer zijn normale loop zal krijgen.

Door de coronamaatregelen hebben we in 2021 lang niet zo veel concerten en diensten kunnen verzorgen als we hadden gehoopt. Verschillende geplande concerten moesten helaas worden geannuleerd. Toch hebben we in het afgelopen jaar twaalf optredens mogen doen om te zingen over Gods liefde. Daar zijn we dankbaar voor.

Evangelist Kees Kruijf nodigde ons maar liefst vier uit in Rotterdam en dat doet hij ook weer in 2022. Dat vinden we geweldig. We hebben ook speciale dingen mogen doen zoals een stranddienst met stralend weer in Hoek van Holland. Aan het begin van het jaar hebben we de CD Parels uitgebracht en met Pasen hebben we een videospecial gemaakt. We merken dat de video’s op het YouTube-kanaal van onze platenmaatschappij JQZ Muziekproducties goed worden bekeken.

Reikhalzend en met vertrouwen zien we uit naar 2022. De agenda is behoorlijk gevuld en we bidden dat die concerten en diensten daadwerkelijk door zullen gaan en dat de Heer ons de kracht zal geven om vol enthousiasme te spelen en te zingen. In de tweede helft van het jaar hopen we een nieuw album uit te brengen. Engelstalig dit keer, met veel oude klassieke country gospels die we nog niet eerder hebben opgenomen, aangevuld met wat nieuwer repertoire. Met onze Cd’s hopen we ook het kindertehuis dat wij steunen via de SDOK te blijven sponsoren.

Bij alle plannen die we maken, beseffen we heel goed dat alles afhankelijk is van Gods zegen. Die vragen we voor onze bediening, maar zeker ook voor u en uw dierbaren. We hopen u in 2022 ergens in het land weer te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet,

Country Trail Band

Getagd met , , , , ,